Treston concept werktafels bieden een meerwaarde

EMC werkplaatsinrichting

Elektromagnetische compatibiliteit  (EMC) is het vermogen van gevoelig elektrisch apparatuur en systemen om acceptabel te functioneren in hun elektromagnetische omgeving. Dit gebeurd door middel van het beperken van opwekking, verspreiding en ontvangst van elektromagnetische energie te beperken. Deze energie kan ongewenste effecten veroorzaken zoals elektromagnetische interferentie (EMI) of zelfs fysieke schade in operationele uitrusting.

Sovella Nederland BV levert EMC werktafels voor het minimaliseren van deze effecten en risico’s. Deze werktafels bestaan volledig uit houten onderdelen en worden gemonteerd zonder stalen onderdelen te gebruiken.¬†EMC werkplaatsinrichting word klant specifiek aangeboden. Neem gerust contact op met Sovella Nederland en bespreek uw wensen.

EMC werktafel

De werktafel word klant specifiek samengesteld. De werktafel word gemonteerd dmv een domino-verbinding, waardoor de tafel stabiel en robuust kan worden uitgevoerd. Het is mogelijk de EMC werktafel te voorzien van houten meetopstanden, onderborden en andere klant specifieke wensen.

Sovella Nederland EMC workstation Electromagnetic interference
× Stel je vraag via whatsapp