Sovell;a Nederland Treston TPH en TP ESD werktafels

Treston TP series werktafel – een compleet systeem

De Basic werktafel is het perfecte instapmodel voor een beginnende ondernemer en startup. Doordat accessoires toegevoegd kunnen worden, groeit de tafel mee met uw bedrijf.  Onze inhaakbare accessoires zijn innovatief, speciaal voor assemblage werkzaamheden en voldoen aan de huidige trends en eisen.

De TP, TPB en TPH werktafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Met een draagvermogen van 300 kg is deze veelzijdige werktafel geijkt op de industriële eisen die aan dit soort meubilair gesteld wordt. Door de grote variatie in werktafels en afmetingen is de TP series een compleet systeem waarmee elke werkplaats efficient ingericht word.

ESD-veilig

De TP werktafels zijn leverbaar in een ESD-veilige uitvoering en voldoen aan de ESD-norm 61340-5-1. Neem contact op voor meer informatie en levertijden.

Sovella Nederland Treston TPH en TP werktafels een compleet systeem

TPB INPAKTAFEL

Direct na assemblage u producten verpakken? De Treston TPB is een complete allround inpaktafel uitgerust met veel accessoires. Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Sovella Nederland Treston TPH basis werktafel met legbord meetopstand ESD en met laminaat tafelblad - bezoek de showroom

TRESTON TPH WERKTAFEL

Basis werktafel met opbouw. Geeft de gebruiker veel werk- en aflegruimte, is eenvoudig op hoogte instelbaar. Standaard of ESD-veilig leverbaar in diverse afmetingen.

Sovellal Nederland Treston basis werktafel frame voor assemblage en VAS werkzaamheden - bezoek onze showroom

B-WERKTAFELFRAME

Basis werktafelframe met perfo zuilen. Zeer stabiel en leverbaar in diverse afmetingen. Voeg accessoires of een werktafelblad toe of gebruik een werktafelframe boven een bestaande werkplek of rollenbaan.

Sovella Nederland Treston TP werktafel voor ESD-veilige werkplaats, hoogte instelbaar met hoekoplossing

TP AANBOUW- KOPPEL- EN HOEKSTUKKEN

De TP en TPH series zijn ideaal om door te bouwen. Maak een lange en stabiele werktafel voor de verschillende secties met elkaar te verbinden. Verrassend eenvoudige montage en gebruik.

Sovella Nederland Treston TP werktafel voor normale en ESD-veilige werkzaamheden. Ideaal voor assemblage, reparatie en productie - bezoek onze showroom

 TRESTON TP WERKTAFEL

Basis werktafel zonder opbouw. Geeft de gebruiker veel werkruimte en is eenvoudig op hoogte instelbaar. Standaard of ESD-veilig leverbaar in diverse afmetingen.

Sovella Nederland Treston TP werktafel voor opbouw van perfo zuilen

TP WERKTAFEL BEVESTIGINGSFRAME

Het bevestigingsframe geeft de mogelijkheid om Treston perfo zuilen aan de TP werktafel te bevestigen en hiermee accessoires toe te voegen.

Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Sovella Nederland Treston TP werktafel met perfo zuilen

Treston perfo zuilen

Door het toevoegen van Treston perfo zuilen word een TP werktafel een veelzijdig inzetbare werktafel voor montage en logistieke werkzaamheden. Voeg de standaard Treston accessoires toe om de werktafel compleet te maken.

Sovella Nederland Treston aanbouw tafel blad voor TP en TPH werktafels

TP en TPH tafel aanbouw

Met de TP en TPH tafel aanbouw word een werktafel 40 cm langer. De aanbouw is op hoogte instelbaar en geschikt voor het plaatsen van printers en ander apparatuur. De aanbouwtafel heeft een draagvermogen van 50 kg en is standaard en ESD-veilig leverbaar.

Sovella Nederland Treston wielenset ESD voor TP en TPH werktafels

Zwenkwielenset voor TP en TPH werktafels

Maak een TP en TPH werktafel mobiel door het toevoegen van een zwenkwielenset en inserts. De zwenkwielenset is voor van 2 wielen zonder rem en 2 wielen met rem.

Sovella Nederland Treston Legbord voor TPH werktafel

TPH EXTRA LEGBORD

Voeg een extra (ESD) legbord toe aan een TPH of TPB werktafel en realiseer eenvoudig meer aflegruimte. Het legbord is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kan eenvoudig worden toegevoegd aan de TPH of TPB werktafel.

Treston Sovella Nederland KT180 Licht en balancer rail voor het ophangen van verlichting aan een TPH of TPB werktafel

Verlichtingsrail

Door het toevoegen van Treston Licht- en balancerrail kunt u eenvoudig een werkplekarmatauur boven de werkplek hangen.

3D CONFIGURATOR

Ontwerp uw eigen TP, TPB of TPH werktafel met de online 3D configurator en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk de uitgebreide ESD catalogus (TP en TPH vanaf pagina 22)

    Vraag direct onze catalogus aan

    × Stel je vraag via whatsapp