Treston TED zit/sta werkplek

Artikel: TED815, TED811, TED809, TED818

Vragen? Bel ons

3D Werktafel Configurator

Stel zelf samen

Beschrijving Treston TED zit/sta werkplek

De Treston TED zit/sta werkplek is een ergonomisch zit-sta werkplek dat perfect is voor diverse werkzaamheden, zoals montage, administratie, verpakking, R&D en andere uitdagende omgevingen. Met een indrukwekkend verstelbereik van 63 cm tot 127 cm en een snelheid van 2,2 cm per seconde, kan deze werktafel gemakkelijk worden aangepast aan verschillende hoogtes.

Stabiel ontwerp

De TED werktafel is geschikt voor tafel belasting tot 200 kg aan. Tevens blijft de TED werktafel stabiel op alle hoogtes dankzij het slimme ontwerp.

Verkrijgbaar in 4 handige afmetingen

De TED zit/sta werkplek is verkrijgbaar in vier handige breedtes: 90 cm, 110 cm, 150 cm en 180 cm, en heeft een standaard diepte van 80 cm. Bovendien kan de tafel worden uitgerust met geperforeerde staanders die tot 70 cm boven het tafelblad uitsteken, waardoor de standaard Treston accessoires kunnen worden toegepast. Zo maakt u de perfecte werktafel voor elk soort toepassing.

Aangepaste werkplek voor minder validen

Voor mindervaliden kan de zit/sta werkplek worden aangepast met een lager tafelblad of een ergo+ bureaustoel, waardoor een optimale werkplek wordt gecreëerd.

Heeft u advies nodig? Bel gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

ESD-veilig

Een zit/sta werkplek is ook standaard leverbaar als ESD-veilige werktafel. Ideaal voor werkzaamheden zoals telefoon reparatie, montage werkzaamheden of R&D toepassingen.

Nieuw: TED accupakket

Nieuw in ons assortiment: het TED accupakket. Verander uw zit/sta werkplek in een motorisch verstelbare mobiele werkplek met het nieuwe TED accupakket. Dit volledig geintegreerde accupakket is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van ergonomie en efficiency. Neem contact op voor meer informatie.

Is de Treston TED werktafel een hoogwaardige werkplek geschikt voor u? Stel vandaag nog uw Treston TED werktafel offerte samen en maak uw werkplek compleet!

Sovella Nederland levert de TED zit sta werkplek voor diverse industriele en logistieke doeleinden
× Stel je vraag via whatsapp
?>