Concept werktafel met motorverstelling

Artikel: 10349030, 10349031, 10349032, 10349033, 10349034

Vragen? Bel ons

3D Werktafel Configurator

Stel zelf samen

Beschrijving Concept werktafel met motorverstelling

Treston concept werktafel met motorverstelling

De Treston concept werktafel is ontworpen voor optimaal en ergonomisch werken. Deze werktafel biedt in hoogte verstelbare mogelijkheden. Hierdoor kan de werktafel eenvoudig worden aangepast aan de specifieke wensen van de gebruiker. Het verschil met de TED zit/sta werktafel is dat de concept werktafel een draagvemogen heeft van 400 kg gelijkmatig verdeeld.

Veelzijdigheid en Aanpassing

De concept werktafel wordt geleverd in diverse maten en met verschillende tafelbladen. Of het nu gaat om een standaard model of een ESD-model, de werktafel kan aan verschillende behoeften voldoen. De verstelbaarheid kan worden geregeld met een handzwengel of motorisch, afhankelijk van het model dat wordt gekozen. Dit maakt het mogelijk om de werktafel nauwkeurig in te stellen op de ideale werkhoogte.

Groot Aanbod van Accessoires

Met een breed scala aan accessoires kan de Treston concept werktafel eenvoudig worden ingericht volgens de specifieke eisen van uw werkplek. Accessoires zoals laden, opbergrekken en monitorarmen kunnen worden toegevoegd om de werktafel te personaliseren. Dit maakt het mogelijk om een efficiënte en georganiseerde werkomgeving te creëren.

ESD-Veiligheid

Voor omgevingen waar elektrostatische ontlading een risico vormt, is de Treston concept werktafel ook verkrijgbaar als ESD-model. Deze versie voldoet aan de ESD-norm 61340-5-1. Dit betekent dat de werktafel bescherming biedt tegen elektrostatische ontlading, waardoor gevoelige elektronische componenten veilig kunnen worden behandeld.

Opties en Configuraties

De Treston concept werktafel kan worden geleverd in verschillende configuraties. Dit biedt de flexibiliteit om de werktafel te kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een standaard tafel of een volledig ESD-veilige werkplek, er is altijd een passende oplossing beschikbaar.

Overzicht van de Voordelen

  • In hoogte verstelbaar: Motorisch op hoogte verstelbaar van 700 – 1.100 mm
  • Diverse maten en tafelbladen: Beschikbaar in verschillende uitvoeringen.
  • ESD-veilig: Voldoet aan ESD-norm 61340-5-1.
  • Uitgebreid assortiment accessoires: Voor een gepersonaliseerde werkplek.

 

Sovella Nederland Treston concept werktafel met motorverstelling - motorisch verstelbare ESD-veilige werktafel met werkplaats stoel
× Stel je vraag via whatsapp
?>